Rólunk

A Tetamax Műszaki Szolgáltató Kft. 15 évvel ezelőtt került kapcsolatba azzal a gyökeresen új Németországban kifejlesztett technológiával, amelynek fényes jövőjéről már akkor meg voltunk győződve. Erre az új rendszerre építettük fel épületgépészeti divíziónkat, ahol már nemcsak a szóban forgó felület fűtési-/hűtési rendszer tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, hanem az épületgépészet teljes vertikumával.

Társaságunk akkor már sikeres tervezői és részben kivitelezői múlttal rendelkezett a gyógyszeripari és vegyipari szakterületen. Ezen a szakterületen szerzett magas fokú technológiai, gépészeti, építészeti és villamos tudás és tapasztalat birtokában nem okozott problémát az új épületgépészeti tervezés és kivitelezés elindítása.

Megbízásaink során – a Megrendelővel közösen – felmérjük az igényeket és ennek ismeretében adjuk meg előzetes ajánlatunkat.


Az előzetes ajánlat elfogadása után megtervezzük az adott rendszert, és ennek ismeretében adjuk meg kivitelezési ajánlatunkat. A kivitelezés megrendelése a szerződésben rögzített díjtól csak a feltételek módosulása és csak közös megegyezés esetén térünk el.


Fontos szempont számunkra, hogy a fent említett felület fűtési-/hűtési rendszer – melynek referenciái exkluzívak, többek között szerepel közötte a német parlament (Reichstag) is – kizárólagos magyarországi tervezői és kivitelezői vagyunk.

A munkálatok befejezése után sem hagyjuk magára az ügyfeleinket. Az általunk tervezett és kivitelezett rendszereket nyomon követjük és karbantartás, szervizelés és esetleges hibaelhárítás okán folyamatosan rendelkezésükre állunk Megrendelőinknek.

Cégünk rendelkezik a tervezéshez és kivitelezéshez szükséges jogosítványokkal szakvizsgákkal. Kivitelező munkatársaink megbízható, korszerű munkaeszközökkel dolgoznak.

Épületgépészeti kivitelezéseinknél megvannak alvállalkozóink, valamint az egyéb szakági ismerőseink, akikkel a hosszú távú kapcsolatunk a biztosíték az időben és kiváló minőségben elvégzett munkára.


Ami jellemez minket:

  • logikus végiggondolt tervezés
  • ügyfélbarát segítő hozzáállás
  • határidőre történő kivitelezés
  • korrekt átlátható elszámolás
  • precíz munkavégzés
  • ápolt, kulturált tapasztalt kivitelezők

 

Elérhetőség

Tetamax Műszaki Szolgáltató Kft.

Cím:
H-1112 Budapest, Facsemete utca 2.

Titkárság:
Tel.: +36/1 246 8277
Fax: +36/1 260 2200
office@tetahome.hu

Mánfai Zsolt épületgépész mérnök
Tel.: +36/20 416 6566
manfai.zs@tetahome.hu

Mánfai Károly ügyvezető